2020-02-16 | ÅRSMÖTE 2020
OBS❗ På måndag 17/2 ställs alla pass in pga årsmöte i lokalen.
Välkomna in på övriga pass under veckan.
2020-02-16 | SPORTLOVSTRÄNING
För dig mellan 12-15år, erbjuder vi på PULS hela tre stycken "prova-på-pass" under sportlovsveckan - gratis såklart!

TISDAG CX WORX 10.00-10.30
ONSDAG BODYPUMP 10.00-10.30
FREDAG BODYATTACK 10.00.10.45

Mer info om passen hittar du under fliken KLASSER. Ta med dig gympaskor för inomhusbruk, bekväma träningskläder och en vattenflaska.
Vi ses på PULS 💦
2019-10-20 | VILL DU INGÅ I VÅRT INSTRUKTÖRSTEAM?
Vi på PULSölvesborg är väldigt måna om att ge våra tränande ett gott bemötande.
Gemensamt för oss alla är ett stort engagemang för vårt koncept och det vi arbetar med. Vårt mål är att få så många som möjligt att ta del av vårt erbjudande, bästa möjliga träning. För att lyckas med detta krävs att våra instruktörer känner ansvar för föreningen och för våra tränande. Hos oss ska man känna sig välkommen oavsett ålder och träningsvana. Just nu söker vi nya instruktörer till vår förening.

Vad förväntar vi oss av dej?
Du ska vara positiv, social och brinna lite extra för träning. Du kan inspirera, sprida träningsglädje och ge ett proffsigt bemötande till våra medlemmar. Tidigare vana av att instruera är inget krav, men du ska ha ett genuint intresse av att lära och att utvecklas i din roll. Att delta i de kvartalsutbildningar (Les Mills) som är nödvändiga för att kunna instruera nya releaser. Man instruerar ca 1-2 pass i veckan.

Vad kan du förvänta dej av oss?
Grundutbildning i den träningsform du vill utbilda dej inom. Kvartalsutbildningar (Les Mills) där du utvecklas och inspireras som instruktör. Personlig utveckling. Timarvode per genomfört pass. En gemenskap i ett team som har en stark och välkomnande sammanhållning och positiv anda.
Har du frågor eller vill göra en allmän intresseanmälan så är du även då välkommen att höra av dej till oss.
2019-02-13 | ANLITA OSS PÅ PULS FÖR DITT EVENT
Planerar du en möhippa, företagskickoff, födelsedag eller någon annan rolig sammankomst ihop med släkt/kollegor/vänner?
Vad sägs om att dansa loss till BodyJam för att starta upp festligheterna inför möhippan, tävla med kollegan om vem som gör flest burpees på Grit eller ge den blivande modern en lugn och skön stund på hennes babyshower med BodyBalance?
Vi vill gärna vara en del av att ge er roliga och minnesvärda upplevelser.
Vi anordnar även privata pass för föreningar och företag som vill ha regelbunden träning hos oss (bifogad video ifrån Lörbys privata pass).

Pris:
Företag 700 kr/pass
Privatpersoner 500 kr/pass

Kontakta oss gärna via telefon eller mail så skräddarsyr vi er träning efter era önskemål.
Välkomna att skapa minnen tillsammans med oss
2017-08-15 | VI ANSLUTER OSS TILL KOMPISKORTET!
Vi på PULS är glada över att meddela att vi ansluter oss till Kompiskortet. Detta fina initiativ som Sölvesborgs kommun möjliggör för handlar om att skapa en ökad tillgänglighet i samhället för personer med psykiska och/eller fysiska förhinder med hjälp av lokala aktörer.
Hos oss på PULS så innebär detta att en person med en funktionsnedsättning löser ett medlemskort hos oss och sedan får delta obegränsat på alla våra pass. Samma person har då med sej en kompis som extra stöd, hjälp och sällskap. Kompisen ifråga deltar helt kostnadsfritt vid dessa tillfällen.

Vill du veta mer om Kompiskortet? Hur man ansöker om det som privatperson, eller om man har en förening/företag som vill ansluta sej till det?

Läs mer här.
2016-10-26 | HJÄLP OSS BLI KONTANTFRIA!
Vårt mål är att bli kontantfria så vi ser gärna att du som betalar för engångspass använder SWISH 123 512 8319 istället för kontanter.
Vi slipper kontanthantering och Du tränar billigare.

Tack på förhand för hjälpen